وي با بيان اينکه «ايران يک قدرت بزرگ سياسي ، فرهنگي و نظامي در خاورميانه است به طوري که نيروهاي مسلح ايران از اقتدار و قدرت لازم براي دفاع از منافع ملي برخوردارند» ادامه داد: دولت جديد اسرائيل که از ترکيب تندروهاي راست تشکيل شده، يک دولت ائتلافي است و مشکلات داخلي و خارجي فراواني دارد. شرايط رژيم صهيونيستي امروز به گونهاي است که از طرف آمريکا تحت فشار قرار دارد به طوري که باراک اوباما رئيسجمهور آمريکا در تلاش است تا طرح خود را مبتني بر دو دولت فلسطيني و اسرائيلي در فلسطين به انجام رساند و قدس را نير به دو بخش شرقي که در اختيار فلسطينيها و بخش غربي که در اختيار اسرائيلي ها باشد تقسيم کند که در مقابل آن، کشور هاي عربي روابط خود را با صهيونيست ها برقرار کنند.
وي افزود: احتمال مي رود برخي کشورها از اين طرح استقبال کرده و آن را بپذيرند تا ارتباط خود را با رژيم صهيونيستي برقرار کنند ولي برخي کشورهاي ديگر همچون عربستان نيز حاضر نخواهند شد تا طرح رئيس جمهور آمريکا را قبول کنند.
رحيمصفوي با اشاره به اينکه «در حال حاضر نيز اسرائيلي ها مانورهاي زيادي را انجام مي دهند» تصريح کرد: اين امر بيانگر اين موضوع است که دولت جديد به دنبال آن است تا شکست ۳۳ روزه لبنان و ۲۲ روزه غزه را جبران کند، و از سوي ديگر براي اينکه نشان دهد اسرائيل با ثبات است دست به رايزني هايي با برخي مقامات کشورها از جمله آمريکا، روسيه، برخي کشورهاي اروپايي زده است که همگي اينها مي تواند نشان از تحرکاتي سياسي و احتمالا نظامي در سطح منطقه باشد .
وي ادامه داد: از نظر نظامي تحليل بنده اين است که اسرائيل تا آخر امسال احتمالا به دنبال فتنه اي در منطقه است تا بتواند شکست هاي خود را در جنگ عليه لبنان و غزه جبران کند ، حال مي تواند اين فتنه ها درسمت نوار غزه، لبنان و يا حتي ايران باشد. البته بايد گفت که نيروهاي مسلح ايران عليرغم اقتدار کامل، خطر اسرائيل را دست کم نمي گيرند اما چنانچه آنها دچاراشتباه بشوند قدرت برخورد ايران براي آنها غير قابل تصور و بسيار شکننده خواهد بود.
فرمانده سابق سپاه پاسداران در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به وقايع اخير، در پاسخ به سوالي درباره اطلاق عنوان «کودتاي مخملي» به حوادث پس از انتخابات، خاطرنشان کرد: درخصوص تهديدات نرم بايد بگويم که ما ابتدا بايد اين تهديد را به خوبي بشناسيم چرا که تهديد نرم يک طيف وسيعي از تحرکات سياسي و رسانه اي تا فرهنگ سازي والقاي ادبيات را در بر دارد. تهديد نرم يعني ديگران را ترغيب کنيم همان چيزهايي را بخواهند که ما مي خواهيم ، بطور مثال آن چيزي که غربي ها مي خواهند.
وي با بيان اينکه «در گرجستان شاهد بوديم که آمريکائي ها با استفاده از ۲۰۰ نفر نخبه که آموزش داده بودند توانستند انقلاب مخملي در اين کشور را انجام دهند» تصريح کرد: آمريکا با دادن مدارک دانشگاهي به اين تعداد نخبه و بازگرداندن آنها به کشورشان توانست به هدف خود دست پيدا کند، پس مي توان گفت انقلاب مخملي نياز به کار و آموزش دارد چرا که با آموزش تهديد نرم مي توان سلايق ملت ها و فکر و انديشه آنها را تغيير داد.آمريکايي ها و انگليسي ها به اين نتيجه رسيده اند که تنها با تهديدات نرم مي توانند تغييرات و فشارهاي لازم را به دولت هاي مستقل وارد کنند.
رحيمصفوي ادامه داد: امروز ما در جمهوري اسلامي ايران بايد منابع قدرت نرم يعني فرهنگ سازي، ارزشهاي سياسي و سياست خارجي دشمنان و ابزارها و شيوهاي اين تهديد را به خوبي بشناسيم و براي مقابله با آن ترفند و برنامه داشته باشيم. ما امروز بايد شبکه هاي ماهواره اي خود را گسترش داده و اعتماد ملي مردم را به رسانه هاي ملي جذب کنيم.
مشاورعالي فرمانده کل قوا در امور نيروهاي مسلح در پاسخ به سوالي درباره ارزيابي نقش احزاب و شخصيت هاي سياسي در روزهاي بعد از انتخابات گفت: همانطور که رهبرمعظم انقلاب فرمودند انتخابات فرصت خوبي بود تا ملت ايران يک بار ديگر اقتدار خود را به رخ جهانيان بکشد. انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ يک حماسه حضور مردمي در صحنه انتخابات آن هم با حضور ۸۵ درصدي بود که در طول ۲۹ انتخابات برگزار شده ما شاهد اين ميزان حضور نبوده ايم، انتخابات براي اقتدار ايران و حضور قدرتمند و سياسي ايران درصحنه بين المللي و خاورميانه نقطه اوج بود واز سوي ديگر مي توانست تاثير بسزايي در بالا رفتن وزن ژئوپوليتکي ايران داشته باشد، ولي متاسفانه با حرکت برخي از گروه هاي سياسي وشخصيت هاي سياسي شاهد يک تلخي و افت ژئوپلتيکي هستيم، چيزي که کشورهاي غربي به دنبال القاي آن در ايران هستند.
وي درباره عملکرد کانديداها پس از اعلام نتايج انتخابات خاطرنشان کرد: بعد از سخنان حکيمانه و روشنگرانه مقام معظم رهبري در خطبه هاي نماز جمعه که فصل الخطاب مسائل اخير بود ، مردم ما انتظار داشتند که همه گروههاي سياسي و شخصيت هاي سياسي و کانديداها اگر اعتراضي هم دارند در چارچوب قانون اساسي حرکت کنند و ليکن متأسفانه برخي از کانديداها نه تنها نتوانستند گروههاي سياسي خودشان را مديريت کنند بلکه اين گروههاي سياسي بودند که با تحليل غلط آن کانديداها را مديريت مي کردند و بيانيه ها و رفتارهاي قانون شکن و ايجاد اغتشاش و نا امني را باعث شدند.
وي با بيان اينکه «اين افراد در حق نظام و ملت ايران ظلم کردند» تصريح کرد: هر حکومتي در دنيا با قانون شکنان و کساني که مخل امنيت و آسايش کشور مي شوند و در جهت خواست دشمنان آن کشور و حکومت حرکت ميکنند مطابق ضوابط قانوني و حقوقي برخورد مي کند.
صفوي با بيان اينکه «برخي از علائم و دستورالعملهاي انقلاب مخملي که در کتابهاي نوشته شده در اتفاقات بعد از انتخابات توسط قانون شکنان آگاهانه يا نا آگاهانه ظهور و بروز کرد» ادامه داد: شبکههاي رسانهاي دشمنان انقلاب و نظام و مسئولان سياسي کشورها از اين اغتشاشات رسما حمايت کردند.
سرلشگر صفوي با بيان اين که «اين ها همه خطري بود براي منافع ملي و مصالح نظام جمهوري اسلامي که برخي از کانديداها درست تشخيص ندادند» تصريح کرد: به نظر مي رسد که آنها سقوط سياسي کردند و اعتبار و وجهات سياسي گذشته خود را پيش مردم از دست دادند.
100
انتهای پیام/